Een weegschaal kopen bij Vandenborre

Vandenborre is een toonaangevend bedrijf dat zich focust op huishoudelektro, multimedia, audio en tv’s. Je kent het riedeltje allicht wel. Het bedrijf maakt deel uit van de groep Fnac Darty en het beschikt over 73 winkels in België. Jaarlijks bezoeken meer dan tien miljoen mensen de website van Vandenborre. Respect, innovatie, verantwoordelijkheid en klantgerichtheid staan bij Vandenborre centraal.

Ga meteen naar de website van Vandenborre →

1. Aanbod weegschalen bij Vandenborre

Bij Vandenborre kan je zowel keuken- als personenweegschalen kopen. Een keukenweegschaal bij Vandenborre is verkrijgbaar in een digitale en een analoge uitvoering. Ook kan je kiezen voor een precisieweegschaal. Een keukenweegschaal bij Vandenborre is verkrijgbaar van merken als Proline, Salter, Tefal, Terraillon en Tristar. Toch valt het op dat Soehnle duidelijk de voorkeur van Vandenborre krijgt. Het aanbod aan keukenweegschalen die met ecocheques kunnen worden gekocht, is beperkt. Op het moment van schrijven gaat het enkel om de Little Balance Green Power Kitchen. Al met al zijn er toch ruim zestig keukenweegschalen te verkrijgen, waardoor we van een ruim aanbod kunnen spreken.

Natuurlijk kan je ook voor een personenweegschaal Vandenborre een bezoekje brengen. Als je voor een personenweegschaal Vandenborre een bezoekje brengt, kan je je alvast aan een uitgebreid assortiment verwachten. Je kan er namelijk meer dan 140 verschillende personenweegschalen kopen. Voor een personenweegschaal bij Vandenborre heb je de keuze uit heel wat merken, waaronder Fitbit, Huawei, Beurer, Salter, ProfiCare, Tefal en Medisana. Vooral het assortiment Soehnle- en Terraillon-personenweegschalen is er heel uitgebreid. Wil je met ecocheques een personenweegschaal bij Vandenborre kopen? Dan hebben ze er altijd wel een handvol die werken met bijvoorbeeld een drukknop of met zonne-energie.

2. Waarom voor een weegschaal Vandenborre een goed idee is

De belangrijkste reden waarom wij aanraden om voor een weegschaal Vandenborre een bezoekje te brengen, is de laagsteprijsgarantie. Dit houdt in dat men bij Vandenborre de prijs automatisch aanpast om de laagste prijs aan te bieden, maar dat je ook zelf kan wijzen op een lagere prijs. Dit kan je tot 30 dagen na aankoop doen, zelfs als je het toestel al kocht alvorens een concurrent de prijs verlaagde. Je krijgt het verschil dan gewoon terugbetaald. Houd er wel rekening mee dat er aan de laagsteprijsgarantie voorwaarden zijn verbonden. Zo moet de concurrent het product binnen de tien werkdagen kunnen leveren en mag het niet gaan om een cashback-actie. Voorts geldt de laagsteprijsgarantie enkel bij een select aantal webshops, zoals bol.com, Coolblue, Eldi, Fnac, Krefel, Lidl en MediaMarkt. Houd er wel rekening mee dat producten die door externe verkopers op bol.com worden verkocht, zijn uitgesloten.

Verder beschik je over heel wat betaalmogelijkheden als je voor een weegschaal Vandenborre zijn website gebruikt. Je kan bijvoorbeeld betalen via kredietkaart, Bancontact, overschrijving en PayPal. Tevens is het bij Vandenborre mogelijk om producten op krediet te kopen. Hiervoor moet je wel over een Vandenborre Mastercard beschikken. Handig, want zo betaal je elke maand een minimumbedrag voor je weegschaal.

3. Veelgestelde vragen over het kopen van een weegschaal bij Vandenborre

Welke Vandenborre is open op zondag?

Alle Vandenborre-winkels zijn gesloten op zondag. Wel kan je online een keukenweegschaal, personenweegschaal of precisie weegschaal bij Vandenborre kopen. Als je de weegschaal voor 22.30 uur bestelt, heb je het morgen tussen 08.00 en 18.00 uur al in huis. Deze levering is zelfs volledig gratis. Liever ’s maandags een avondlevering tussen 18.00 en 21.00 uur? Dat kan, maar dan betaal je € 3,99 voor de avondlevering.

Wanneer levert Vandenborre?

Kleine toestellen als weegschalen levert Vandenborre de dag nadien aan huis wanneer ze voor 22.30 uur zijn besteld. De gratis levering vindt plaats tussen 08.00 en 18.00 uur en dit van maandag tot en met zondag. Tevens behoort ook een avondlevering tussen 18.00 en 21.00 uur tot de mogelijkheden (€ 3,99), net zoals een expresslevering binnen de twee uur (€ 19,00). Deze expresslevering vindt enkel plaats op maandag tot en met zaterdag en dit tussen 10.00 en 17.00 uur. Ten slotte kan je ook altijd zelf je weegschaal afhalen in een van de Vandenborre-winkels. Als het daar voorradig is, ligt je weegschaal er binnen de 30 minuten klaar. Dit natuurlijk wel op voorwaarde dat de weegschaal bij Vandenborre voorradig is.

Hoe gebruik ik ecocheques bij Vandenborre?

Het is niet mogelijk om online je weegschaal bij Vandenborre met ecocheques te betalen. Click&Collect is wel een oplossing. Je bestelt dan online je weegschaal bij Vandenborre en haalt het op in de winkel. In de winkel betaal je vervolgens je weegschaal van Vandenborre met ecocheques. Je kan je weegschaal bij Vandenborre zowel met papieren als elektronische ecocheques betalen.

Weegschaal.be
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart