Een weegschaal kopen bij Coolblue

Coolblue werd in 1999 opgericht. Aanvankelijk verkocht het mp3-spelers en opereerde het onder de naam MP3man.nl. In korte tijd ontwikkelde het bedrijf zich tot een bloeiend techbedrijf dat de meest uiteenlopende techspullen begon te verkopen. Dit wetende hoeft het niet te verbazen dat je bij Coolblue een weegschaal kan kopen, maar ook dat zo’n weegschaal vaak gewoon digitaal is.

Ga meteen naar de website van Coolblue

1.  Aanbod weegschalen bij Coolblue

Het assortiment personenweegschalen bij Coolblue focust voornamelijk op digitale personenweegschalen en lichaamsanalyseweegschalen. Hoewel je ook bij Coolblue een personenweegschaal die analoog is kan kopen, is het aanbod niet groter dan een handvol exemplaren. Ook het aanbod digitale personenweegschalen is iets minder uitgebreid dan bij Vanden Borre, maar dit heeft ermee te maken dat Coolblue altijd kiest voor een select assortiment van hoogkwalitatieve producten. Je kan bij Coolblue een weegschaal kopen van merken als Silvergear, Soehnle, Tanita, Withings, Alecto, Beurer, Inventum en Salter. Ze hebben daarbij een duidelijke voorkeur voor het merk Medisana.

Daarnaast kan je bij Coolblue een keukenweegschaal kopen. Hier geldt eigenlijk net hetzelfde: het gaat om een select kwalitatief aanbod met een duidelijke focus op digitale keukenweegschalen. Op het moment van schrijven kon je er zelfs geen enkele analoge keukenweegschaal kopen. Ten slotte kan je ook voor een precisie weegschaal Coolblue een bezoekje brengen. Als je voor een precisie weegschaal Coolblue een bezoekje brengt, hoef je wel geen royaal aanbod te verwachten. Op het moment van schrijven kon je maar één precisie weegschaal bij Coolblue kopen.

Dit selecte aanbod heeft natuurlijk voor- en nadelen: de keuze is beperkt. In tegenstelling tot bij websites met een groot aanbod, zoals bol.com, hoef je dus niet talloze reviews te lezen om het kaf van het koren te scheiden. Je weet dat je bij Coolblue een personenwegschaal of keukenweegschaal van topkwaliteit koopt.

2. Waarom bij Coolblue een weegschaal kopen?

Bij Coolblue ben je zeker van de beste kwaliteit en een optimale service. Ze werden al verschillende keren de klantvriendelijkste webshop en ze focussen echt op wat de hedendaagse klant verlangt. Daarbij gaan ze ook verder dan waar ze wettelijk toe verplicht zijn. Zo heb je alles de volgende dag al in huis als je je bestelling voor 23.59 uur plaatst. Ook op zondag levert Coolblue de weegschaal gratis aan huis. Voor een doordeweekse avondlevering worden er wel verzendkosten in rekening gebracht.

Bij Coolblue een weegschaal retourneren is volledig gratis. Hiervoor beschik je over een herroepingstermijn van 30 dagen in plaats van de wettelijk verplichte 14 dagen. Ze staan er bij Coolblue om bekend dat ze daarbij niet moeilijk doen. Ook komt bij Coolblue elke weegschaal met een garantie van minimaal twee jaar. Dit is ook het geval wanneer je kiest voor een tweedekansproduct dat flink goedkoper is. Bij een aantal weegschalen is de garantie zelfs uitgebreider. Dit is bijvoorbeeld het geval als je bij Coolblue de weegschaal voor vetpercentage Tanita RD-545 koopt. Je beschikt dan over een garantie van maar liefst vijf jaar.

€438,00
Op voorraad
Coolblue.be

Qua betaalmogelijkheden zijn er vrijwel geen beperkingen als je bij Coolblue een weegschaal koopt. Zo betaal je met Bancontact, kredietkaart, PayPal, Apple Pay of een handmatige overschrijving. In de Belgische winkels kan je ook met ecocheques betalen.

Als je bij Coolblue een weegschaal koopt en je nog een oude weegschaal hebt, mag je die ook gewoon naar Coolblue opsturen. Zij zorgen er dan voor dat je oude weegschaal milieuvriendelijk wordt verwerkt. Je kan het natuurlijk ook altijd even in een van de winkels van Coolblue binnenbrengen.

Een nadeel van Coolblue is dat ze niet altijd de goedkoopste zijn. De beste service heeft nu eenmaal een prijskaartje. Toch die je een afweging te maken, bij Coolblue betaal je namelijk enkele euro’s meer, maar beschik je wel over drie of zelfs vier jaar extra garantie dan bij een concurrent die je niet eens kosteloos laat retourneren. Wij hebben deze afwegingen al voor je gemaakt en verwijzen je telkens door naar de beste website. Soms is bij Coolblue een personenweegschaal of keukenweegschaal kopen interessanter en soms is een andere webshop nu eenmaal een betere keuze.

3. Veelgestelde vragen over bij Coolblue een weegschaal kopen

  • Is Coolblue open op zondag?

De Coolblue-winkel in Hasselt is geopend op zondag, maar de andere Coolblue-winkels zijn ’s zondags gesloten. Wel kan je online bij Coolblue een keukenweegschaal kopen en deze op zondag laten leveren.

  • Kan ik mijn weegschaal bij Coolblue in termijnen betalen?

Niet rechtstreeks, maar je kan wel met een kredietkaart betalen.

  • Kan ik bij Coolblue een weegschaal met ecocheques betalen?

Ja, maar geef dan aan dat je het product in een van de winkels afhaalt en ter plekke betaalt. Daar kan je dan met ecocheques betalen. Houd er wel rekening mee dat niet elke weegschaal met ecocheques kan worden gekocht.

Weegschaal.be
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart